trufa negra

Tòfona negra

Tuber melanosporum

El diamant negre de la gastronomia, que amaga màgia des que es busca fins que es gaudeix al plat. Amb una aroma intensa i un sabor únic, terrós i profund, transforma totes les creacions en experiències culinàries irrepetibles.

trufa de verano

Tòfona d’estiu

Tuber aestivum

Es cull del maig a l’agost. Té una aroma suau i lleugerament dolça quan és madura, i és molt valorada perquè presenta àmplies possibilitats culinàries. Amb un sabor delicat, esdevé una bona aliada per a elaborar plats d’estiu.

niscalo

Rovelló o pinetell

Lactarius deliciosus

Es cull a la tardor. Sens dubte, és un dels bolets més coneguts i valorats pel seu sabor. La carn compacta li aporta una gran versatilitat a l’hora de cuinar-lo, i la suavitat del seu sabor és perfecta per fer-lo combinar amb tota mena d’ingredients.

Boletus

Sureny i cep

Boletus edulis i Boletus pinophilus

Bolets de primavera i de tardor. Uns altres dels fongs més populars a la cuina. Tenen una aroma que recorda el bosc i un sabor que evoca la senzillesa dels productes naturals. Són perfectes per a acompanyar carn, pasta i arrossos, en crema o com a guarnició.

Colmenilla

Múrgola

Morchella Deliciosa

Aquest bolet de primavera és un dels reis del nostre catàleg, per com de difícil és trobar-lo i perquè té un sabor increïble. Una delícia exquisida de la natura que converteix qualsevol plat en una autèntica delicadesa.

Llanega negra

Llenega negra

Hygrophorus latitabundus

També es coneix com a mocosa. Es tracta d’un fong silvestre amb un sabor delicat i molt versàtil a la cuina. Presenta matisos profunds que aporten un plus a les receptes tradicionals i que permeten donar forma a plats gurmet d’alta cuina.