Tòfones i bolets silvestres a Tarragona

Tòfones i bolets silvestres a Tarragona

Descobreix l'essència de la natura amb les nostres delícies de la terra

Els sabors més purs, directes a la cuina

Fes la teva comanda i descobreix-ho!

Comercializacion de tòfones i bolets silvestresA TRUCAP ens dediquem a la collita de les millors varietats de tòfones i bolets silvestres a Tarragona. Collits directament als camps i als boscos de tot el territori espanyol, on creixen de manera natural, tot esperant a ser descoberts per donar gust als paladars més selectes.

Cadascun dels nostres productes es cull de manera manual i respectuosa amb el medi ambient. Perquè som conscients que tenim un autèntic tresor entre mans i que, a més de la qualitat, hem de cuidar els ecosistemes on creix, a fi de garantir que aquest regal perduri per sempre.

Les tòfones i els bolets silvestres que comercialitzem són perfectes tant per a xefs professionals dels millors restaurants com per als amants de la gastronomia. Gràcies a aquests productes es pot aportar un toc únic a qualsevol plat, en què el sabor i la presentació assoleixin un altre nivell.

Qualitat natural en cada enviament

El nostre compromís com a majoristes és oferir productes frescos i plens de sabor, per mitjà d’un procés de selecció acurat que garanteix l’autenticitat de cada peça que posem a la venda. Tòfones i bolets, directes del camp al teu negoci o a la teva taula.

Fem la collita en el punt òptim de maduració, per preservar l’alt valor gastronòmic de les delícies que tenim entre mans. Si busques el millor de la natura, a TRUCAP trobaràs ingredients amb identitat pròpia, amb una aroma i un sabor als quals és impossible resistir-se.

Productes silvestres

No conreem, collim el que ens regala la natura

Ja saps què demanaràs?
trufa negra

Tòfona negra

Tuber melanosporum

El diamant negre de la gastronomia, que amaga màgia des que es busca fins que es gaudeix al plat. Amb una aroma intensa i un sabor únic, terrós i profund, transforma totes les creacions en experiències culinàries irrepetibles.

trufa de verano

Tòfona d’estiu

Tuber aestivum

Es cull del maig a l’agost. Té una aroma suau i lleugerament dolça quan és madura, i és molt valorada perquè presenta àmplies possibilitats culinàries. Amb un sabor delicat, esdevé una bona aliada per a elaborar plats d’estiu.

niscalo

Rovelló o pinetell

Lactarius deliciosus

Es cull a la tardor. Sens dubte, és un dels bolets més coneguts i valorats pel seu sabor. La carn compacta li aporta una gran versatilitat a l’hora de cuinar-lo, i la suavitat del seu sabor és perfecta per fer-lo combinar amb tota mena d’ingredients.

Boletus

Sureny i cep

Boletus edulis i Boletus pinophilus

Bolets de primavera i de tardor. Uns altres dels fongs més populars a la cuina. Tenen una aroma que recorda el bosc i un sabor que evoca la senzillesa dels productes naturals. Són perfectes per a acompanyar carn, pasta i arrossos, en crema o com a guarnició.

Colmenilla

Múrgola

Morchella Deliciosa

Aquest bolet de primavera és un dels reis del nostre catàleg, per com de difícil és trobar-lo i perquè té un sabor increïble. Una delícia exquisida de la natura que converteix qualsevol plat en una autèntica delicadesa.

Llanega negra

Llenega negra

Hygrophorus latitabundus

També es coneix com a mocosa. Es tracta d’un fong silvestre amb un sabor delicat i molt versàtil a la cuina. Presenta matisos profunds que aporten un plus a les receptes tradicionals i que permeten donar forma a plats gurmet d’alta cuina.